ASPID signa un acord amb Xtrategics per impulsar la seva presència a internet

aspid i xtrategics

L’Associació de Paraplègics i Discapacitat Físics de Lleida (ASPID) i la consultoria de negoci digital Xtrategics signaran avui dimecres un conveni de col·laboració per desenvolupar el projecte de la nova pàgina web de Suport24 destinat a atreure nous clients i a generar nous llocs de treball per als membres de l’associació. Amb la confecció de la nova pàgina web, plantejada com a “donació solidària” per part de Xtrategics i valorada en 2.730 €, es pretén donar un nou impuls per fer difusió i promoció dels serveis d’ASPID mitjançant les noves tecnologies. El nou web estarà enllestit el mes de gener del 2014.

Suport24 és un Centre Especial de Treball que mitjançant recursos com la plataforma de call center al servei d’empreses i institucions té l’objectiu social de crear llocs de treball adaptats a persones amb discapacitat.

El conveni formalitzat avui per Jordi Martínez, administrador de Xtrategics, i Montse Bertran, presidenta d’ASPID, s’adreça a impulsar el pla comercial de Suport24 per al 2014 mitjançant el suport i l’assessorament de la consultoria de negoci digital. L’objectiu és ampliar els serveis ja existents d’ASPID, com la línia de call center, així com impulsar les noves línies de treball, amb la finalitat de poder generar més llocs de treball per a persones amb discapacitat i posicionar la marca Suport24 dins dels seus sectors d’activitat.

Bertran considera que “el suport professional de Xtrategics, a través del seu coneixement i especialització en l’entorn del màrqueting online, ajudarà sens dubte a Suport24 a posicionar-se en el sector i crear una marca consolidada, mitjançant les eines webs”.

L’acord signat avui s’emmarca en el projecte de “Compromís Digital” impulsat per Xtrategics. El projecte compta amb la implicació dels treballadors de l’empresa, els quals es comprometen a donar suport continuat a diverses organitzacions sense ànim de lucre del territori lleidatà i a millorar la seva presència a Internet.

Xtrategics és una agència de negoci a Internet, creada el 2012 amb la finalitat d’ajudar les empreses a generar vendes i internacionalitzar-se mitjançant Internet. Amb seu a Golmés (Lleida), Xtrategics disposa d’un equip multidisciplinari de professionals, així com un porta-foli de serveis (màrqueting i publicitat online, posicionament en cercadors, estratègia i presència digital, i el venedor digital), que li permeten donar resposta a les diferents necessitats de les empreses per assolir els seus objectius de negoci a la xarxa.

Funcions de Suport24

Suport24 és el Centre Especial de Treball (CET) que va crear l’Associació Àspid l’any 2002 i que actualment ofereix treball a 50 persones, de les que el 95% son treballadors amb algun tipus de discapacitat. El Centre Especial de Treball presta serveis professionals a empreses i administracions publiques amb un alt valor afegit, ja que incorpora una infraestructura moderna i una inversió alta en noves tecnologies.

Entre altres serveis, Suport24 disposa d’una plataforma de call center preparada per a 23 teleoperadors simultanis, amb una centraleta telefònica que permet fer 80 trucades simultànies i un software de gestió de trucades específiques per a call center.

Una altra línia de treball de Suport24 és la de serveis de manipulats i digitalització, que compta amb maquinària d’última generació i software específic per poder gestionar qualsevol tipus de documentació. Finalment, el centre treballa també en l’àmbit de les facilities (prestacions de serveis) com ara consergeries, peonatges industrial, gestió de residus i neteja industrial, gestió pàrquings i control d’accessos, entre molts d’altres).

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Afegir un comentari