Servei teleassistència domiciliària Suport24

teleassistència domiciliaria

Aquest servei dona resposta a les necessitats de les persones depenents i al seu entorn i millora l’autonomia de les mateixes, ja que dona una seguretat i tranquil·litat als possibles incidents que pugui haver-hi al seu domicili, perquè sempre hi ha una persona que en qualsevol moment et pot respondre i activar el protocol necessari en tot moment.

El CET d’ASPID (Suport24) té una infraestructura des de 2005 fins a la data, que dona cobertura a la recepció telefònica de serveis de 24 hores de diversa idiosincràsia: serveis d’informació , d’emergències, assistència en carretera, etc…, amb una plantilla de 48 treballadors, on el 95% són amb discapacitat física i/o sensorial, repartit per torns.

En base a la missió de la nostra entitat i amb l’objectiu de millorar l’autonomia de les persones dependents i millorar la qualitat de vida dels mateixos. A l’abril de 2010 vam iniciar el servei de teleassistència domiciliària a 128 usuaris de la comarca del Segrià, que anirem ampliant a mesura de la demanada que tinguem. En l’actualitat, tenim 151 usuaris.

El servei pot ser personalitzat a les necessitats de cadascú. El que s’¡ofereix en l’actualitat és:

– Instal·lació del kit de teleassistència.
– Hi ha un protocol d’emergència per a cada usuari.
– El centre receptor disposa de tots els números d’emergències de la zona i l’agenda de tots els familiars per poder contactar en qualsevol moment.
– Des del call center es fa seguiments telefònics setmanals dels usuaris.
– Disposa d’un calendari per cada usuari per anotar tots els esdeveniment socio-sanitaris que requereixin de preavís.
– Es truca als usuaris per recordatoris de dades sociosanitàries.

Aquest servei esta obert i s’ofereix a tot tipus d’entitats públiques i privades i tots aquells particulars que el requereixin.

El preu del servei mensual és de 18,50€ per no socis i de 15€ per a socis de l’entitat (no estan inclosos els impostos vigents).

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Pin on Pinterest0

Afegir un comentari